2021. 07. 29.
Egészség, szervezet

Orvoshoz!!!Volt már, hogy szó szerint kimondva is szembesültem azzal a felszólítással, hogy "itt vagyok, eljöttem, és tegyen rendbe!"
Mindenki, aki arra gondol, hogy évek, évtizedek pusztítását, kártételét egy-egy orvosi vizit, tabletta, vagy műtét "rendbe fogja tenni", önmagát csapja be. Az emberi szervezet nem olyan, mint egy autó! Ott kihagyhatunk egy-egy szervizt, kispórolhatjuk az olajt, tönkretehetjük a gumikat, sőt akár a motort is, mert "csak pénz kérdése lesz", és majd "veszünk újat"!

Kérem, mindenki adja tovább! Az emberi egészség nem ilyen. Ezt tudják már azok, akik elvesztették. Az emberi szervezetben kevés olyan dolog van, amit büntetlenül hagyhatunk tönkremenni. Olyan "alkatrészt" pedig hosszas gondolkodás után sem tudnék mondani, amit - hipp-hopp! - fogok, és újra cserélek, ha már tönkrement. Az emberi szervezetnek születésünktől kezdve minden nap jó olajra, benzinre, gumikra és - időről-időre - gondos, precíz szervizre is szüksége van, hogy tudjuk; mit, mikor és hogyan tegyünk - egészségünk védelmében.

www.ergondnok.hu