2021. 04. 15.
Soproni Prevenciós Club kongresszus

VI. Soproni Prevenciós Club 2013

„Bármely intelligens bolond képes valamit nagyobbá és komplikáltabbá tenni. A zsenialitás és a bátorság ahhoz kell, hogy szembemenj az árral”
Albert Einstein (?)

Az biztos, hogy zseniális nem vagyok, de ezek szerint nagyon bátor, hogy 7 évvel ezelőtt, néhány valóban zseniális emberrel mertem álmodni egy rendezvényről, ahol fellépti díj nélkül születnek nagyszerű előadások, szponzori nyomás nélkül támogatnak gyógyszercégek, nyereség nélkül dolgozik egy profi programszervező csapat
Mindez majdnem lehetetlen, de az elmúlt hat alkalom és az idei rendezvény is bizonyítja, hogy ha sokan akarjuk újra és újra megszületik a csoda. Sosem ártalmas a betegellátás frontharcosainak találkozása. Különösen, ha nem csupán találkozunk, de örömmel tanulunk is egymástól. Családorvos, belgyógyász, kardiológus, diabetológus, nefrológus, lipidológus, hipertológus, sebész, pszichológus, pszichiáter, patológus, asszisztens, dietetikus, gyógytornász, gyógyszerész, filozófus, kutató, mentős kolléga… mind- mind tudunk valamit, amit a másik még nem. Itt az alkalom, hogy jó szívvel megosszuk tudásunkat.
Csatlakozzon Ön is a Soproni Prevenciós Club csapatához!

„A tudományban az újabb adatok gyűjtésénél fontosabb a róluk való gondolkodás új lehetőségeinek keresése”
Sir William Bragg

Csatlakozzon Ön is a Soproni Prevenciós Club csapatához!

Online regisztráció | Program


Program célja: A vaszkuláris medicina különböző területein tevékenykedő szakmailag elismert személyek megosszák egymással és a vaszkuláris prevenció iránt érdeklődő kollégáikkal az aktuális szakmai irányelveket és ezzel kapcsolatos saját gondolataikat.

Célcsoport: családorvosok, belgyógyászok, kardiológusok, neurológusok
Helyszín: Sopron, Hotel Fagus 9400 Sopron Ojtózi fasor 3.
Időpont: 2013. szeptember 27-28.

Rendezvényszervező: Remedicon KFT Bp. H-1027 Ganz u. 16. www.remedicon.hu
Tel: 06-1-2250188 Fax: 06-1-2250189 E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
dr. Czékus Gábor

Szakmai program szervező: Szív és érvédelmi lakossági program www.sopronert2005.hu
Tel: 06-30-387-37-31 E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
dr.Tschürtz Nándor

 

Szeretettel várjuk:

dr.Tschürtz Nándor az Érgondnok

 

Képek 2011-ből:

SPC : 5. kongresszus

| további képek |