2018. 10. 18.
Sopronért plakátok
Haskörfogat

A kövérség betegség. Akik átléptek férfiként a 102, nőként a 88cm-es bűvös has-körfogati határon. Megoldás: fogyókúra? Nem úgy ahogy szoktuk. 10% aki orvoshoz vagy táplálkozási szakértőhöz, tehát dietetikushoz fordul. Így sem könnyű feladat, de hosszútávon csak nekik van esélyük. A kövérség, elhízás, túlsúly obezitás betegség! Gyógyíttatva gyógyítsa! Vagy a vakbelét kivetetné a szomszéddal? Én csak akkor, ha jó sebész!

Sopronért : Haskörfogat

érgondnok

 
Érvédelem

Könnyebb a betegséget megelőzni, mint gyógyítani, ez színtiszta igazság. Ha érbetegségről van szó ki kell mondani: csak megelőzni tudjuk/tudnánk a bajt. Ha már beteggé váltunk, kényszerűségből a következményeket kezeljük: nem gyógyítunk, vég nélkül javítást végzünk, mint egy szervizben, a magas vérnyomáson, vérzsíron, érelmeszesedésen, koszorúérgörcsön, infarktuson, szélütésen ...

Sopronért : Érvédelem

érgondnok

 
Szívinfarktus - elkerülni!

Az infarktus alapja a szíverek, koszorúerek érelmeszesedése. Lassan betegedő érben hirtelen jön a robbanás. Elzáródik az ér, a vér elakad a szívizom haldoklik, ha nem nyílik meg időben az ér, elhal és mi vele halunk!

Sopronért : Szívinfarktus

érgondnok

 
Infarktus plakát

Szívinfarktusról mindenki hallott. A betegségtől mindenki fél. Ne féljünk, tegyünk ellene! Elkerülni!!! A szívinfarktus az érelmeszesedés gátlásával megelőzhető. Kerülje el!!! Az infarktus a szívet ellátó erek, a koszorúerek elmeszesedése következtében csapásszerűen (szívszélütés) fellépő betegség. Oka, az ér hirtelen teljes elzáródása vagy gyors beszűkülése miatt nem képes vért juttatni a szívizomsejtekhez, amennyi azok működéséhez, életben maradásához szükséges.

Sopronért : Infarktus

érgondnok