2021. 01. 23.
Ellenség az érrendszeri betegség

Korunk emberének egyik legveszélyesebb, halált okozó ellensége az érrendszeri betegség.
Mit jelent ez a folyamat? Védekezhetünk-e ellene, és ha igen,

hogyan? Ezt a kérdést szeretném megvilágosítani, erre a kérdésre akarok választ adni. Remélem, olvasóim elfogadják tanácsaimat. Keressék továbbra is minden szerdán a rövid cikkeket a már ismert embléma alatt! Segítünk, hogy segíthessen magának!
Ön is veszélyben lehet!Nem szép dolog, hogy rossz hírrel kezdem, de lehet, hogy Ön már érbeteg, csak nem tud róla. Az érelmeszesedés gyermekkorunkban kezdődik. Öröklött hajlamunkon túl a magas-vérnyomás, a cukor-felhasználási zavarok (mint a cukorbetegség), a vérzsír-betegségek (legismertebb módon a magas koleszterinszint), a túlsúly (főleg, ha valaki „pocakot ereszt”), és nem utolsó sorban a dohányzás (még az is, ha környezetünkben dohányoznak) áll a baj mögött. Ezek határozzák meg, milyen gyorsan romlik a betegség. Az érelmeszesedés évtizedek alatt „észrevétlenül” alakul ki! A szívinfarktus, a szélütés, vagy az akár néhány percen belül fellépő „váratlan”, hirtelen halál tulajdonképpen egy-egy „robbanás” a már beteg erünk életében. Sajnos, ez lehet akár az első, de egyben utolsó figyelmeztetés is!

És most jön a jó hír! Mivel az érelmeszesedést okozó tényezők (vegyük ezeket ismét számba!) jelentős része nagyon jól kezelhető, elsősorban Önön múlik, hogy orvosával közösen (külön-külön nem sokra mennek!) mit tesz, és hajlandó-e idejében tenni a saját ereinek „meszesedése”, tehát a saját lehetséges infarktusa, szélütése vagy a hirtelen halála ellen.
Vegye kezébe erei sorsát! Olvassa hétről hétre a cikkeket, és kövesse az Önre vonatkozó tanácsokat!

www.ergondnok.hu