2019. 11. 14.
Tini Fogyi Club | Érgondnok | Ingyenesen

Tini Fogyi Club az Érgondnoknál

Az elhízás pusztító járvány a világban. Nyomában a cukorbetegség. A cukorbetegség pedig valódi érbetegség. Aki gyermekkorában túlsúlyos, az jó eséllyel túlsúlyos, kövér felnőtt lesz. Aztán cukorbeteg. Ezzel már kész is az érbetegség. Az elhízás-járvány nem kíméli gyermekeinket.

Ha tetszik, ha nem, ez nagyrészt a mi hibánk. Szülők, nagyszülők hibája. A gyermekeink, unokáink nem csak génjeinket, de életmódunkat is öröklik. Mindent lemásolnak, akár jó, akár nem. Ezt fűszerezi a környezet rossz példáinak és a reklámoknak a sora. Ördögi kör. Ideje tenni valamit! Rajtunk (is) múlik.

Sopronkövesd. Általános Iskola. Virág Imréné Katalin. Védőnő.

Tudja, hogy rajta (is) múlik. Nem csak beszél. Cselekszik. Társakat toboroz, szervez, kilincsel. Ember. Szakember. Megalakítja a helyi Tini Fogyi Clubot.
Segít. Ingyenesen.

Sopron Érgondnok Rendelőház. Nagy Krisztina. Dietetikus. Rajta (is) múlik. Ember. Szakember.
Segít. Ingyenesen.

Sopron Érgondnok Rendelőház. Dr. Tschürtz Nándor. Az Érgondnok. Ember. Szakember.
Segít. Ingyenesen.

2011. március 24-e, 13 óra. Sopron Érgondnok Rendelőház, bemutató és tankonyha, Tini Fogyi Club. Az életmód legfőbb pillére az étrend. A másik a mozgás. Nem (csak) elméleti kérdés. Főzni okosan (is) lehet.

Erre (is) született a soproni Érgondnok. Ezért (is) álmodtuk meg az életmód tankonyhát. Ezért dolgozunk. Szeretettel várjuk a sopronkövesdi Tini Fogyi Club fogyni vágyó túlsúlyos gyermekeit. Természetesen ingyenesen.

 

Tini Fogyi Club