2019. 10. 19.
Egészséges új évet!

SzilveszterBoldog új évet mindannyiunknak! Akár első alkalommal, akár évek óta olvasója szerdai gondolataimnak, megtisztelő, hogy időt szakít... magára. Mert bár vannak, akik azt gondolják, ezeket a sorokat magamnak írom; ez bizony tévedés. Ezúton is köszönöm a Kisalföld segítségét, hogynem csak asztalfiókomhoz szólhatok.  "Mindenki a maga sorsa kovácsa."

Ez akkor is igaz, ha hajlamosak vagyunk, hogy bajunkban másokra mutogassunk. Kovácsolja Önnönmaga, Önmaga egészségét! Tudom, csak picit segíthetek - ha elfogadja -, hogy mivel, hova és hogyan csapjon, de a nagy munkában minden segítség jól jöhet!
Januártól az előző évek megszokott havi sorrendjét követve -öröklődés, vérnyomás, vérzsírok, mozgás, étkezés, betegségek, vizsgálatok, érelmeszesedés, elhízás, cukorbetegség, dohányzás - tekintheti át mindazt, amit erei védelmében tudnia érdemes. Ismerje meg egészsége barátait és ellenségeit! Ha a cikkeket egymásba fűzi, szándékom szerint egy amolyan "mit tegyek, hogy... ne legyek érbeteg" kerekedhet az apró szerdai gondolatokból. Egészséget és SOK boldog új évet!
Dohányzás : 2008 Film a dohányzásról

 

www.ergondnok.hu