2019. 12. 10.
Egészséges boldog karácsonyt!

GyertyákBizony, még sosem adatott meg, hogy olyan sokaknak kívánhattam egyszerre békés, boldog karácsonyt, mint ma, a Kisalföld "szokásos" szerdai kis cikkével. S emiatt bocsássák meg, de nem is a megszokott sorokat írom. A jókívánság - a "sok-sok boldog karácsonyt" - mégis sugallhat valamit, s hamég azt is hozzáteszem, hogy "egészségben", akkor sokan mosolyognak majd, hogy "hát mégsem tudott kibújni a bőréből". Mégis; határozottan más ez a "szerda". Ha őszintén magunkba nézünk - és ez mikor is lehetne alkalmasabb, mint ezekben az ünnepi napokban -, rádöbbenünk, hogy valójában csupán két igazán fontos dolog van az életünkben. Ez a két dolog pedig a szeretet és... az egészség.
A szeretet furcsa "szerzet". Minél többet adunk belőle másoknak, annál többet kapunk. Remélem, legalább a mai napon senki sem szűkölködik...szeretetben! 
És az egészség? Az egészséget meg sokszor nem is becsüljük... amíg van. Aztán csak kapkodunk, ha már nincs. Kívánom, a mai napon se szűkölködjön...egészségben! Őrizze a saját és családja egészségét, és adjon sokaknak szeretetet! Akkor valóra válik a jókívánságom: Sok-sok boldog karácsonyt!

 

www.ergondnok.hu