2023. 03. 23.

Tájékoztatás

Gyógyszertárak
Hogyan tegye magát tönkre? Cukorbetegséggel

Immár öt éve szinte minden héten írok arról, hogy tegyen egészségéért. Sokaknak a „könyökükön jövök már ki”. Mégsem tesznek semmit! Állítólag „nincs rá igény”.  Rendben. Mostantól azoknak ötletelek, akik… tönkre akarják magukat tenni. A legjobb, ha beszerez egy kis cukorbetegséget, és nem csinál vele semmit.

Persze, annak, akinek a rokonságában van/volt cukorbeteg, könnyebb dolga lesz. Eleve nagyobb az esélye a bajra. A többieknek várhatóan jobban el kell hízniuk és tunyulniuk ahhoz, hogy megszerezzék az áhított betegséget, csak semmi érvédelem. De menni fog! Szó szerint ne csináljon semmit, csak egye magát… betegre! Ne féljen! A többi majd csendben, de biztosan jön. Mire észreveszi, garantáltan tele lesz szövődménnyel. Kicsit megvakul, kicsit levágják a lábát, megüti a guta, vagy a fulladástól a fülén veszi a levegőt. Kevésbé szerencsések időközben hirtelen halált halnak.
Figyelem! Ne járjon rendszeresen célzott szűrésre, ne hallgasson orvosa tanácsára! Ne csináljon semmit, csak egyen és tunyuljon. Sikerülni fog!
U.i.: profik fejeljék meg a bajt dohányzással!

www.ergondnok.hu